tiistai 26. tammikuuta 2016

Riekkoillallinen

Viime syksyisestä riekonmetsästysreissusta on nyt kulunut kolme kuukautta. Monta lintua odottaa edelleen pakasteessa. Uutta reissua on edessä ehkä kahden kuukauden kuluttua.

Viime maaliskuisia riekkomaita. Riekon telaketjujälkiä näkee runsaasti, kun tarkasti katsoo.


Maaliskuuun reissun ensimmäinen saalislintu.


Takuuvarmaa herkkuruokaa saa kuvan setillä.  Riekon rintalihat on paistettu kuumalla pannulla, leikattu muutamaan osaan ja sitten vielä jokunen sekunti pyöritelty pannulla. Lisukkeena herkkutattikastiketta, juureksia sekä kermassa muhennettua purjoa. Muutama puolukka kruunaa annoksen.


Talosta löytyneet tuikut tunnelmaa luomassa. Tosin nyt ollaan jo taas kevään valoa kohden menossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta