torstai 7. tammikuuta 2016

Kanttarelli Tapaninpäivänä 2015

Joulun ajan perinteisiä ruokia rikastuttivat mm. itse silakkafileestä tehty himosilakka, limesilakka ja sipulisilakka. Riekoista teimme juhlaillallisen kahdesti. Kuivatuista herkkutateista tehdyt kastikkeet olivat taivaallisia sekä riekon että pastetun silakkafileen lisukkeena.

Joulun erikoisin on kuvassa. Tapaninpäivän kävelyllä Hämeenlinnan Aulangolla tuli retkeilijöitä vastaan sienipussit kädessä. Niinpä itsekin menin hieman metsän puolelle ja silmään pisti kuvan tuore kanttarelli. Yksittäinen mutta kuitenkin. Silppusin sen paistinperunoiden sekaan. Tuskin paljoa huomasi, mutta jo pelkkä ajatus lämmitti. Vieläkin lämmittää, kun nyt on ulkona hirmupakkaset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta