perjantai 20. maaliskuuta 2015

Riekko vaihe vaiheelta

Riekkometsällä maaliskuussa Enontekiöllä.


Tällä ne elävät. Koivun oksanpäitä linnun kuvusta.


Kivipiirassa pitäisi kai olla jauhinkiviä riittavästi. Kahdelta linnulta löytyi vain neljä - kauniita pieniä taideteoksia.


Valmiina jatkokäsittelyyn eli seuraavaksi rintafileet irti ja rangat pieniksi pataan liemen pohjaksi.


Sydämet, maksat ja puhdistetut kivipiirat sopivat vahvistamaan keiton makua.


Kermainen riekkokeitto. Luotetaan linnun omaan hienoon makuun ei mitään mausteita palsternakan lisäksi.


Muhennettua purjoa ja paprikaa sekä paistettua riekon rintaa paloiteltuna. Lisukkeeksi vielä karkeatekoista pihlajanmarjahilloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta