maanantai 28. maaliskuuta 2016

Riekon matkaa hangilta lautaselle

Videolla riekon suolistusta. Linnut säilyvät höyhenet päällä pakkasessa jopa useita vuosia hyvinä.

Riekon suolistus



2 kommenttia:

  1. Hauska valokuva, siinä se on koivet sojollaan :). Riekko onkin vielä maistamatta. Näinköhän tuota löytyisi jostain ilman metsästäjäyhteyksiä?

    VastaaPoista
  2. Ylä-Lapin perinteistä lankapyyntiä harjoittavat pyytäjät alkavat olla tosi harvassa. Sitä myötä kauppoihin tulevan riekon tarjonta on olematonta. Joitain vuosia takaperin Helsingin vanhasta kauppahallista vielä riekkoja sai. Stockan herkusta en tiedä. Karigasniemen marketin pakastealtaassa näin runsaasti riekkoja, mutta siitäkin on jo aikaa.

    VastaaPoista

Anna palautetta