Yhdestä riekosta saa reilun aterian kahdelle.
Riekko nyljetään. Leikataan rintalihat erilleen. Ranka pienitään ja puhdistetaan. Sydän, maksa ja kivipiiran liha talteen.
Rangan palat ruskistetaan pannussa sipulin kanssa. Pippuroidaan ja laitetaan kattilaan kiehumaan kokoon hiljaisella lämmöllä muutamaksi tunniksi, kunnes lihat irtoavat helposti.
Liemi siivilöidään ja suurustetaan ruokalusikallisella jauhoa. Lisätään 2 dl ruokakermaa. Lihat sekaan. Tarkastetaan vielä maku ja annetaan muhia ylikypsäksi.
Huoneen lämpöiset suolatut ja pippuroidut rintalihat paistetaan kuumalla pannulla nopesti. Leikataan muutamaksi palaksi ja pyöräytetään vielä nopesti pannulla.
Lisukkeena peruna-palsternakka -muussia ja raikasta salaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Anna palautetta