keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Siikagraavia jälkiuunileivällä

Herkullista ja yksinkertaista: siikagraavi. Kuvassa jaloa kalaa, siikoja, mutta myös harjuksia. Kumpikin käy. Perataan ja fileoidaan. Leikataan sopiviksi paloiksi.
Kolme siikaa ja kolme harjusta

Graavattavat siikapalat saavat olla reiluja 
Maustetaan suolalla. Hienoa merisuolaa riittävästi. Viileään mielellään yön yli. Jälkiuuniviipaleita. Voita, oivariinia tai vastaavaa. Ei kevytlevitteitä. Sipulirenkaita. Punasipuli on keltasipulia miedompaa. Sopiva määrä leivälle. Pannukahvin kanssa hyvä aamiainen. Käy myös retkievääksi.

Seuraavana aamuna leivälle, sipuli antaa oikean potkun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta