keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Villiruokablogi

Itämainen harjuskeitto Vasikkaselän rannalla


Villiruoka tulee luonnosta. Se voi olla lähiruokaa, luomuakin. Se voi olla riistaa, lihaa, kalaa, yrttejä, marjoja, vihanneksia, sieniä ... Joskus sen hankkimiseen täytyy ajaa Jäämeren rannalle. Villiä ruokaa saan kasvimaaltani. Täysin villiintyneenä se täyttää kriteerini. Villissä ruuassa ainakin joku oleellinen osa on villiä. Kerron siitä, miten saalis saadaan lautaselle. Täydellinen luontokokemus koostuu luontoon menemisestä säällä kuin säällä kaikkina vuodenaikoina, ruuan raaka-aineiden hankkimisesta, käsittelystä, ruuan laitosta ja syömisestä.

Teen yksinkertaisia ruokia. Tervetuloa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta